Somnium tekst & training

Een volledig nieuwe en complete website. De teksten zijn geschreven door de opdrachtgever zelf, dat leek ons wel logisch gezien de diensten van Somnium tekst & taal ;-). Inclusief koppeling met Mailchimp voor de nodige e-mailmarketing.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe website. Hij is duidelijk, gebruiksvriendelijk en past bij mij qua uitstraling (kleuren, foto's, indeling).

Eigenlijk wilde ik zelf mijn eigen website maken, maar ik kwam er al snel achter dat me dat ontzettend veel tijd ging kosten, omdat ik simpelweg niet genoeg kennis van zaken had. Ook niet voor een template in WordPress. Websites maken is een vak apart en het blijkt écht niet mijn vakgebied te zijn. Onder het motto 'schoenmaker blijf bij je leest' heb ik het toen uitbesteed aan Vardia.nl.

De samenwerking is top. Wat ik heel fijn vind is dat je echt met me meedenkt. Regelmatig denderde ik in al mijn enthousiasme door en vergat ik alle marketingprincipes van een goede website. Jij zette me voortdurend weer terug op het juiste spoor (met engelengeduld), zonder me het gevoel te geven dat ik niet zelf de regie had. En als ik 'iets creatiefs' wilde, dacht je daar net zo lang over na totdat je precies de invalshoek had bedacht die ik zocht.

De perfecte oplossing voor klanten zoals ik dus. Zzp'ers en kleine ondernemers die een fijne, mooie website willen zonder daar heel veel geld aan kwijt te zijn. En die graag alles op het gebied van hun website uitbesteden. Ik vind het zó prettig dat ik de SEO-optimalisatie, koppeling van e-mailadressen, aanpassingen aan de website, enz. allemaal bij jou over de schutting kan gooien. En dat ik er dan niet meer over na hoef te denken, maar dat het wél goed geregeld wordt.

Het begon met alleen het maken en hosten van mijn nieuwe website, maar ondertussen ben je voor mij een soort persoonlijke helpdesk geworden op het gebied van SEO, social media en WordPress. En omdat ik heel tevreden ben, durf ik het ook zonder meer aan om jou aan te bevelen bij mijn eigen klanten.

Marianne van Mourik

eigenaar, Somnium tekst en training