‘Google mijn bedrijf’ is dé plek om voor je bedrijf of organisatie te beheren wat mensen te zien krijgen wanneer ze je vinden op Google.

Bovendien is het een extra mogelijkheid om jouw merk bekendheid te geven aan (nieuwe) klanten. Binnen de beheeromgeving maak je je eigen Google + (profiel)pagina aan, waaraan je de relevantie informatie van uw bedrijf toevoegt.

Voordelen

  1. Je bedrijf is beter vindbaar in de lokale zoekresultaten.
  2. Je hebt invloed op wat Google over je bedrijf toont.
  3. Het versterkt je merk en dus ook je website.

Steeds meer mensen zoeken mobiel & lokaal, door op hun smartphone een plaatsnaam toe te voegen aan hun zoekopdracht. Denk hierbij aan “kaaswinkel Leeuwarden”, of “restaurant Drachten”. Uiteraard zorg je met een goede eigen website dat je locatie bekend is. Wat jouw lokale slagkracht echter enorm versterkt is er voor te zorgen dat je potentiële klanten weten wat je gegevens zijn en hoe ze je snel en eenvoudig kunnen bereiken.

kaaswinkel leeuwardenkaaswinkel leeuwarden detail

 

Met ‘Google mijn bedrijf’ beheer je al je bedrijfsgegevens, zoals openingstijden, telefoonnummer en productinformatie, die getoond worden in maps en op de zoekresultatenpagina. Je kunt er dus zelf voor zorgen dat je zo voordelig mogelijk voor de dag komt en bovendien een goede indruk maakt op jouw klanten.

 

kaaswinkel leeuwarden mapskaaswinkel leeuwarden maps detail

 

Alhoewel dit officieel niet bevestigd is heeft je aanwezigheid op Google+ een positief effect op je algemene vindbaarheid. Ons uitgangspunt is heel simpel: hoe meer Google van je weet en hoe meer diensten je van hen gebruikt, hoe meer het bijdraagt aan goede zoekresultaten. Deze aanpak helpt dus ook bij een betere waardering en ranking van je eigen website.

Direct zelf aan de slag? Bezoek de beheeromgeving, meld je aan en volg stap voor stap de aanwijzingen.

Wanneer je vrijblijvend advies wilt voor jouw eigen situatie, of wij je kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.